25 Mayıs 2020 Pazartesi

Türkiye’nin 81 İli İçin Şehir Magnetleri Bumudurbudur’da.


Türkiye’nin 81 ili için özel olarak hazırlanan şehir magnetlerini bumudurbudur.com’da bulabilirsiniz. Her il için, o ilin tarihi ve doğal güzellikleri, bilinen ve popüler mekanları göz önünde bulundurularak hazırlanan şehir magnetleri, 9,5x6 cm boyutlarında, 4 mm kalınlığında duvar görünümlü sert plastik malzeme üzerine basılarak hazırlanıyor. 1mm kalınlığında güçlü natürel magnetler kullanılarak hazırlanan ürünler buzdolabı kapağı gibi metal yüzeylere sıkıca tutunur. Şehir magnetleri üzerine basılan desenler, UV dijital baskı makinalarında yüksek çözünürlükte basılarak hazırlanmaktadır. Hazır şehir magnetlerinden seçerek hemen satın alabileceğiniz gibi kendi resimlerinizi kullanarak kişiye özel şehir magneti de tasarlayabilirsiniz. Dilerseniz 81 il şehir Magnet seti sipariş vererek daha ekonomik fiyatlarla toptan fiyatlar üzerinden 81 il şehir magnetlerini set olarak ta satın alabilirsiniz.

Gittiği her şehirden Magnet toplayan kolleksiyonerler, hiçbir yerde bulamayacakları şehir magnet seçeneklerini bumudurbudur.com’dan hemen sipariş verebilirler.  Türkiye’nin her bölgesine gönderim yapılmaktadır. Satın alma sırasında belirttiğiniz taktirde, bumudurbudur.com seçtiğiniz ürünleri sizin için hediye paketi olarak ta hazırlayarak göndermektedir.

Şehir magnetlerinin tasarım ve üretimini kendi bünyesinde gerçekleştiren bumudurbudur.com, özel talep üzerine her şehir için özel koleksiyonlar da üretebiliyor. Toptan satışlar da yapan bumudurbudur.com’dan bulunduğunuz şehre özel Magnet kolleksiyonları isteyebilir, özel toptan satış fiyatları talep edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder